Newsletter Subscribe

Uslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA

Poštovani,

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

 

Opšti uslovi

- Nakon prijema narudžbine putem sajta, molimo vas da izvršite telefonsku potvrdu.
- Nakon potvrde narudžbine od strane kupca, narudžbina je neopoziva.
- Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku
-U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbine. 
- U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu, bićetei obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbine.

 

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaši osnovni podaci koje unosite prilikom registracije na sajtu. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

U ime FMtrade DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni FMtrade doo odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. 
FM trade doo se obavezuje da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.


Powered By Miljko
FMTRADE DOO © 2024

Contact Us

Lorem ipsum dolor sit amet, adipis mauris accumsan.